Acties

Bekijk

header-teppanyaki.jpgwok-van-herpen-001.jpgwok-van-herpen-002.jpg

Eten / Drinken

Koud Buffet

Salades, voor- en bijgerechten

Onze koks maken salades en andere verschillende voorgerechten voor u klaar uit allerhande keukens. Deze kunt u natuurlijk als vooraf eten, of erbij, of gewoon wanneer u ervan wilt genieten.

Warm Buffet

Hier vindt u de traditionele Hollands- Chinese gerechten, zoals Babi Pangang en Foe Yong Hai. Ook is er een kinderbuffet speciaal voor uw kinderen. Zo kunnen zij onder andere  kiezen uit mini loempia's, kipnuggets, patat, frikandelletjes etc..

WOKKEN

Gezond en lekker!

Van diverse buffetten kunt u een keuze maken uit de talrijke soorten vlees, gevogelte, zeevruchten en groenten die de ingrediënten vormen voor het wokken. De kok roer bakt ze voor u in de wok. U kunt zo vaak wokken als u wilt om van alles te proeven.

TEPPANYAKI

Een moderne Japanse Bereidingswijze

De Teppanyaki is een manier van voedsel bereiden uit de Japanse keuken waarbij een ijzeren plaat wordt gebruikt om vis, vlees en groente te grillen. U kunt kiezen uit allerlei soorten vlees, vis en groente om door onze Teppanyaki chefs in de open keuken op de plaat te laten bakken.

Sushi

Een zeer geliefd en gezond Japans rijsthapje

Sushirijst, rijstazijn, verse vis en groente; Onze bekwame sushichef tovert de lekkerste sushi voor u tevoorschijn. Laat u verwennen door de variërende Japanse sushihapjes.

Dessert

Een heerlijke afsluiter van de maaltijd, een lekkere, zacht(zoete) traktatie. Met ons dessertbuffet gaat u zich voorlopig niet vervelen. Van ijs tot kleine mini gebakjes.

Frisdrank, bier en wijn

Meer dan 20 verschillende frisdranken

  • 3 verschillende vruchtensappen
  • Zoete witte wijn, droge witte wijn, rode wijn, Chinese wijn en rosé
  • Tapbier en flesbier
  • Koffie, thee en variaties

Daarnaast heeft Wok van Herpen ook nog een aparte, uitgebreide wijn- en drankkaart.